Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Foarte gustoase!
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Turnam cate putin lapte, apoi faina (care a fost amestecata cu praful de copt) si alternam pana se termina.
Albusurile le batem spuma si le incorporam usor cu o lingura in amestecul de galbenusuri. Omogenizam.
Incingem bine o tigaie de teflon, o ungem cu unt sau ulei si punem cam un sfert de polonic de compozitie. Cand incep sa se formeze gauri, intoarcem pancake-ul. Mai lasam un minut si este gata. Le ungem cu ce avem chef (dulceata, crema de ciocolata si bineinteles siropul de artar cu care se mananca ele de fapt; de aceea nici nu se pune zahar in compozitie, pentru ca ar iesi mult prea dulci).
Eu am pus dulceata de mure si de zmeura.
Sunt incredibil de pufoase!
Thanks Jamie!
1
In reteta originala nu se pune zahar, insa eu am adaugat putin.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult